Fiskeprylar online från kända varumärken

Vi har fiskeprylar för alla smaker, behov och plånböcker. Hos Vestlis kan du köpa fiskeprylar online, oavsett om du är sportfiskare, fritidsfiskare eller nybörjare. Vår styrka ligger i kunnighet och erfarenhet samt starka varumärken. Vår ambition är att förmedla samma goda service i vår webbshop, som vi har gjort i våra två fysiska butiker sedan 1980-talet. Välkommen att handla av oss!

LÄS MER

Vilka fiskeprylar finns att köpa online?

När du handlar av oss kan du köpa en komplett fiskeutrustning. Här finns kastspön, metspön, flugspön, utrustning för isfiske, rullar av olika slag, beten och tillbehör. Bland tillbehören finns sådant som direkt anknyter till fiske, som håvar, linor, krokar och förvaring. Du kan även köpa kläder, stövlar, knivar, myggmedel och liknande. Att fiska är en en friluftsupplevelse, och därför är en stor del av våra produkter rena friluftsprodukter.

Varifrån kommer produkterna?

Vi jobbar uteslutande med välkända varumärken som står för kvalitet. Sedan företaget startades har vi hunnit med att testa en hel del fiskeprylar, och vi känner igen kvalitet när vi ser den. När det gäller fiskeutrustning är det viktigt med hållbarhet och lång livslängd. Prylarna är egentligen sekundära, då det är själva fiskeupplevelsen som är det viktiga. Vi är fiskare allihop som jobbar här, och för oss är det en hederssak att leverera kvalitetsprodukter för riktigt bra fiskeupplevelser. Vi säljer bara prylar som vi själva använder och kan rekommendera personligen.

Hur gör jag om jag har frågor?

Om du undrar över något som gäller våra produkter, om du söker en produkt som inte finns, eller om du har önskemål/synpunkter, kontakta oss här. Vi strävar efter att vara ditt förstahandsval när du ska köpa fiskeprylar online, och därför vill vi veta vad du tycker och tänker. Det är bara genom att lyssna på er, våra kunder som vi kan utvecklas och hålla den kvalitet som vi vill. Ros eller ris – välkommen att höra av dig till oss på Vestlis!