Försäljnings och leveransvillkor

Order

Beställning görs via internet.
Beställning via webbutiken kan endast göras av beställaren själv då alla beställningar verifieras direkt on-line, detta för att både ni som kund och vi ska slippa problem.

Fraktpriser och leveranssätt

Fraktkostnad tillkommer på alla beställningar. 

Ditt paket skickas med Posten eller DHL beroende på vikt och var du bor. Vi strävar alltid efter att lösa frakten på ett så billigt sätt som möjligt för våra kunder.

Maximal vikt för postförskott är 20 kg vikter över detta skickas med bussgods till närmaste utlämningsställe.

Max storlek på postförskottspaket: längd 150 cm + omkrets = 300 cm.

Leveranstid

Normal leveranstid är 2 – 4 dagar med undantag för vissa orter där 1-2 dagar tillkommer. Vid brevavisering tillkommer 1 dag.
Vi försöker alltid leverera ut er order så snabbt det går men om ni har särskilda krav, ange det i meddelanderutan på ordern så ordnar vi det.

Betalningsalternativ

Betalning sker via KLARNA. 

Övrigt

Ej uthämtade paket

Om paketet ej hämtas ut, står köparen för fraktkostnad tur och.
Vid utebliven betalning går ärendet automatiskt vidare till inkasso, vilket medför ytterligare kostnader för er. Vi är partner till SVEA Finans/ SVEA Webpay Nordens största betaltjänst företag alla betalningsärenden går via SVEA.

Orderbekräftelse

När ni väljer att sända er order skickas automatiskt en orderbekräftelse med betalningsinstruktioner till den mailadress du uppgav i orderformuläret.

Transportskada

När ni tar emot paketet kontrollera att det inte är skadat. Anmälan om skadat gods skall göras direkt till oss inom 3 dagar. Spara hela paketet med emballage för besiktning.

Returrätt

Retur och bytesrätt inom 14 dagar efter varans mottagande. Varan får ej vara använd. Etiketter måste sitta kvar och varor ska vara i sin obrutna förpackning, annars kan vi inte ta tillbaka dem.

Vid alla returer skall originalkvitto/faktura alltid kunna visas upp, utan det kan inga returer genomföras.

Köparen står för alla fraktkostnader och andra eventuella avgifter vid en retur.
Tag kontakt med oss innan ni återsänder varan. Returer som skickas mot efterkrav/postförskott löses ej ut. Vid reklamation och eventuella tvister följer vi alltid Allmänna Reklamationsnämndens beslut.

Reklamation

Tag alltid kontakt med oss först så hjälper vi er omgående. Du harreklamationsrätt enligt allmänna reklamationslagen vid alla köp hos oss.
Vi står för alla extra fraktkostnader i samband med reklamation.

Kundtjänst

Om ni har några frågor är ni välkomna att kontakta vår kundtjänst antingen genom att fylla i formuläret på vår kontaktsida eller genom att ringa oss på 0730-200864. Vi har inte alltid möjlighet att svara, men lämna gärna ett meddelande så kontaktar vi dig.
Reservation för att produkter tillfälligt kan vara slut.
Vi reserverar oss för alla eventuella text- pris- eller missvisande produktfoton.

Vi förbehåller oss rätten att utan föregående annonsering göra ändringar i butiken vad gäller såväl priser som produktbeskrivningar och produktfoton.

  • Alla priser är inklusive moms.
  • Alla priser gäller inom Sverige.
  • Vid leveranser till utlandet kontakta oss för mer information angående fraktpriser.
  • Vi följer konsumentverkets regler.