Intresset för fiskeredskap lade grunden

När Erik Vestli startade företaget som enskild firma 1989 hemma i garaget i Kvarnsveden, Borlänge, var det intresset för fiske och fiskeredskap som låg bakom. Året efter anslöt sig sönerna Jonas och Roger till företaget. Verksamheten gick bra och garaget blev snabbt för litet. Utbyggnad skedde, men garaget fylldes snabbt upp med fiskeredskap. Då flyttades verksamheten till lokaler på Tjärnavägen, Borlänge.

Vilka butiker finns i dag?

I dag ligger Vestlis Fiske Borlänge granne med Willys vid Kupolen under Jonas Vestlis ledning. Roger Vestli driver Vestlis Fiske Djurås. Tillsammans driver Jonas och Roger webbshopen, som funnits i enklare regi under några år – men som sedan 2018 är en helhjärtad satsning. Erik är numera pensionär, men finns med i bakgrunden och följer utvecklingen.

Filosofin bakom Vestlis Fiskes e-handel

I dag är handel via nätet en självklarhet, och önskemål om att kunna e-handla fiskeredskap kommer från våra kunder. Eftersom det är för kundernas skull vi är här, väljer vi att göra denna satsning. Kunder av i dag förväntar sig ett brett sortiment och möjligheter att handla fiskeredskap dygnet runt. Det är så utvecklingen ser ut, och vi väljer att utvecklas vi med. Om du vill hjälpa oss att utvecklas får du gärna höra av dig och lämna synpunkter. Vi är tacksamma för såväl ris som ros. Klicka här för att komma till kontaktsidan.

Vilka är personerna bakom Vestlis?

Vi har med åren skapat oss ett gott rykte, både som handlare och fiskare. Erik är känd för sitt VM-spö (pimpelfiske) och ligger bakom egna pirkar, Jonas och Roger är duktiga pimpelfiskare som vunnit guld i SM, och Roger har lyckats bra i världsmästerskap i mete. Det finns en mycket god samlad kunskap i företaget om fiske och en fördjupad förståelse kring en fiskares behov. Dessa kunskaper kommer till gagn för alla er fiskeintresserade, nybörjare som proffs, som har förstått tjusningen med fiske. Oavsett om du ska köpa fiskeredskap eller behöver råd och tips på metoder, fiskevatten eller liknande – välkommen till oss på Vestlis Djurås, Borlänge och här på nätet!